Centre Especial de Treball – CET Intecserveis
Intecserveis som un Centre Especial de Treball (CET) sense ànim de lucre inscrit en el Registre de Centres Especials de Treball de la Generalitat de Catalunya amb el número T00213.
Amb un equip humà de més de 100 persones i una trajectòria de més de 20 anys donant servei, som especialistes en:
SERVEI DE QUALITAT I INCLUSIÓ SOCIOLABORAL
Tots els serveis que oferim compten amb el suport i supervisió d’un equip de professionals interdisciplinaris que vetllen per la qualitat del servei i l’atenció integral a la persona treballadora.
Treballem amb el compromís de continuar sent un CET de referència en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat, desenvolupant pràctiques i iniciatives que garanteixen serveis de qualitat per als nostres clients.
Per a garantir oportunitats laborals i l’estabilitat laboral de persones amb disCAPACITAT estem oberts a noves línies de negoci que permetin oferir llocs de treball estables i de qualitat.
ACREDITACIONS
Intecserveis disposa del símbol d’empresa acreditada amb garantia de control i de qualitat de serveis per part de ITEL (Instituto Español de Empresas de Limpieza).
CET Intecserveis va ser reconegut per la seva excel·lència en la tasca integradora de persones amb trastorn mental amb un premi atorgat per la Confederació Nacional de Centres Especials de Treball (CONACEE).
RELACIONS INSTITUCIONALS
Intecserveis forma part de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) i de Salut Mental Catalunya – Ammfeina.
Està inscrit en el Registre de Centres Especials de Treball amb el nº T00213, Departament d’Empresa i Ocupació. Generalitat de Catalunya.
El CET Intecserveis és membre de:
ORGANITZACIÓ DEL CENTRE ESPECIAL DE TREBALL
El CET Intecserveis pertany a la Fundació Germà Benito Menni, creada l’any 1993 per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, amb la finalitat de crear i gestionar Centres Especials de Treball (CET).
TRANSPARÈNCIA
En compliment de la Llei 129/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern; la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del Llibre tercer del Codi civil de Catalunya, que preveu -entre d’altres- la regulació de l’actuació de les entitats sense ànim de lucre catalanes, exigint un funcionament intern que segueixi els principis de bona gestió i transparència i la Llei 21/2014, de 29 de desembre, del protectorat de les fundacions i de verificació de l’activitat de les associacions declarades d’utilitat pública.
I, amb l’objectiu de garantir i regular la transparència com un bé públic essencial que contribueix a generar la confiança de la societat en les entitats, posem a la vostra disposició la següent informació institucional.
En compliment de l’Ordre JUS/152/2018, de 12 de setembre, entenent que el CET Intecserveis està adherit a la Fundació Germà Benito Menni, ens guiem pels següents documents:
- Carta d’Identitat de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu
- Codi de Conducta
- Manual de Bones Pràctiques
- Codi de Bon Govern
- Codi ètic de Sant Joan de Déu – Província Aragó Sant Rafael
PROTOCOLS, PLANS I GUIES:
- Pla de conciliació de la vida laboral, personal i familiar
- Protocol assetjament
- Ús recomanacions WhatsApp
- Prevenció penal corporativa i un canal de denúncies
- Pla d’igualtat 2021 – 2025
El CET Intecserveis disposa de:
- Una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil
- Un servei aliè de Prevenció de Riscos laborals
- Un servei aliè per al compliment del RGPD
MARC LEGAL
Si vols conèixer el marc legal sobre la discapacitat, pots consultar el Reial decret legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social.
I per conèixer els recursos disponibles a Catalunya podeu consultar l’àmbit d’actuació de Persones amb discapacitat, del Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
Si vols conèixer més sobre el marc legal dels CETs pots trobar informació als següents enllaços:
- Real Decret 2273/1985, de 4 de desembre, que regula els Centres Especials de Treball.
- Real Decret 469/2006, de 21 de abril, pel qual es regulen les unitats de suport a l’activitat professional en el marc dels serveis d’ajustament personal i social dels Centres Especials de Treball.
- Llei 13/1982, de 7 d’abril, d’Integració social de les persones amb discapacitat.
La nostra xarxa – empreses i entitats col·laboradores del Centre Especial de Treball
Gràcies a les aliances establertes podem oferir serveis als nostres clients i llocs de treball a les persones que atenem amb criteris d’excel·lència professional.
El Centre Especial de Treball CET Intecserveis compta amb el suport de les següents institucions i empreses:
El nostre objectiu és mantenir les sinèrgies actuals, però també guanyar la confiança d’altres entitats socials, persones, organitzacions i empreses amb qui compartir el compromís amb la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional.
La Fundació Benito Menni i l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu
FUNDACIÓ BENITO MENNI:
El CET Intecserveis pertany a la Fundació Germà Benito Menni, creada l’any 1993 per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, amb la finalitat de crear i gestionar Centre Especial de Treball (CET) que oferieixin treball estable i de qualitat a persones amb risc d’exclusió.
LA FUNDACIÓ I ELS CETS
La Fundació ha promogut, fins al moment, la creació de dos Centres Especials de Treball: el CET El Pla a Almacelles (Lleida) i el CET Intecserveis a Sant Boi de Llobregat (Barcelona).
Els dos CETs comparteixen com a objectius específics afavorir el desenvolupament laboral i psicosocial de les persones contractades, fomentant una ocupació estable amb igualtat d’oportunitats i oferint una gestió i uns serveis competitius i de qualitat.
ORDE HOSPITALARI DE SANT JOAN DE DÉU:
Intecserveis CET pertany a la Província Sant Joan de Déu d’Espanya de l’Orde Hospitalari, una institució sense afany de lucre que pertany a l’església catòlica i es dedica a l’atenció sanitària, sociosanitària, social, docent i de recerca a través de diversos dispositius, entre els que s’inclouen hospitals, centres de salut mental, centres per a persones amb discapacitat, per a persones grans i per a persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social.
L’Orde Hospitalari sosté un model d’atenció integral centrat en la persona assistida i en el seu entorn social i familiar, adaptat als reptes de la societat actual, amb els objectius de promocionar i millorar la salut de les persones i la seva qualitat de vida sense distinció per qüestió de gènere, creences o origen, i per a crear una societat més justa i solidària.
A Espanya, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu compta amb una xarxa de 80 centres sanitaris, socials, sociosanitaris, docents i de recerca que atenen a quasi un milió de persones a l’any. Està integrada per 180 Germans, 15.000 professionals, quasi 3.500 voluntaris i nombrosos donant i benefactors.
Al món, l’Orde Hospitalari està present en 52 països amb 405 centres y fundacions socials, sanitaris, docents i de recerca al món, realitzant més de 35.000.000 d’atencions a l’any. Aquesta tasca és possible gràcies a la implicació de 1.012 Germans, 65.000 professionals i 23.500 voluntaris/es.
Més informació: www.sjd.es